Thursday, April 4, 2013

Penyerahan Pasport

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم
السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Persediaan awal, menyerahkan pasport kepada Al Mukminin Travel untuk tindakan selanjutnya


Ada sesiapa yang pernah berurusan dengan travel ini, boleh berkongsi dengan saya


Kriteria Pemimpin Dalam Islam (1-10)

1.    Mengajak Bertaqwa Kepada Allah

“Kami telah menjadikan mereka itu sebagai pemimpin-pemimpin yang memberi petunjuk dengan perintah Kami dan telah Kami wahyukan kepada mereka mengerjakan kebajikan, mendirikan sembahyang, menunaikan zakat, dan hanya kepada Kamilah mereka selalu menyembah.” 
(Al-Anbiya’: 73)

“Dan Kami jadikan di antara mereka itu pemimpin-pemimpin yang memberi petunjuk dengan perintah Kami ketika mereka sabar. Dan adalah mereka meyakini ayat-ayat Kami.” 
(As-Sajdah: 24)



WASSALAM

23 comments:

  1. ~°• السلام عليكم •°~
    salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Aan

      terima ksih sudi ziarah PHD

      Delete
  2. Salam...atuk nak gi umrah ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Aina

      tak....melancong

      Delete
  3. assalamualaikum atuk

    nak pi umrah ker? alhamdulillah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Afeezz

      belum lagi...Insyaallah...tahun depan kut...

      Delete
  4. Replies
    1. Waalaikumusalam Ieda

      nanti saya cerita...Insyaallah

      Delete
  5. saya tunggu cerita selanjutnya..
    nak pergi mana la tu yeee...

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Atuk..

    Waa kemana tahun ni atuk? Ummi pun ada add travel agency ni kat fb, nampak best!

    ReplyDelete
  7. Wah Atuk bestnya.
    Kali ke berapa ni?

    ReplyDelete
  8. Salam en. Atuk,

    Wah, nak pergi umrah lagi ya?

    Berkenaan dgn ribut petir dlm entri sy, sejak ptg smlm...dah berulangkali sy urut dada smbil istighfar. Tu je yg mampu. Psl karate tu, eksen2 je tu. Heheheheh!

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum ATUK..

    Saya nak tunggu cerita ATUK ttg pasport ni..kalau lah ketempat yg saya berura-ura nak pergi tu..boleh lah saya gunakan perkhidmatan Travel agency ni...

    ReplyDelete
  10. As salam Atuk baik yang disayangi semua,

    Nampaknya nak berjalan jauh tu... Moga dipermudahkan semuanya ya... Harap melancong nanti selepas mengundi! Selamat mengundi juga! :))

    ReplyDelete
  11. semoga semuanya berjalan lancar yer atuk...;)

    ReplyDelete
  12. semoga musafir atuk dipermudahkan...
    selamat pergi dan selamat balik

    ReplyDelete
  13. bila atuk nak bertolak?
    dah jenguk2 blog saya utk rujukan? he he

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum atuk...seronoknya nak pi melancong...:)

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Memberi Komen Pada Blog Atuk-phd® , Bersama² kita menuju kejayaan ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...