Thursday, March 21, 2013

Kompleks Pakar & Rawatan Harian, HKL



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم
السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Baru-baru ni hantar Kak Uda ke Kompleks Pakar, HKL kerana memenuhi temujanji dengan doktor pakar teling dan hidung. Masalah Kak Uda adalah gatal-gatal di hidung. Bila terlalu sejuk, berhabuk atau makan makanan laut, hidung dia akan gatal.

Kompleks ini luas dan selesa, tidak bersesak macam bangunan lama dahulu. Parkir bertingkat pun ada disediakan







Rasulullah SAW bersabda

"Tidaklah seorang muslim menderita sakit kerana suatu penyakit melainkan Allah menggugurkan kesalahan-kesalahannya dengan penyakit itu, sebagaimana pohon yang menggugurkan daun-daunnya"

(HR Bukhari, Muslim)

WASSALAM

13 comments:

  1. Hospital kerajaan sekarang dah jauh berubah. Kalau kat putrajaya, wadnya setaraf hospital swasta.. Hanya masa menunggu perlu bersabaq.. Maklumlah hampir percuma.. ramai yg nak dapatkan rawatan...

    ReplyDelete
  2. lengkap la..keselesaan tu penting..kan??

    ReplyDelete
  3. Masalah parking kat HKL dah selesai sepenuhnya ke Atuk? Saya dah lama betul tak ke sana, dulu zaman student, ada ke sana, mmg jenuh nak cari parking

    ReplyDelete
  4. dah lama jugak sy tak ke sana HKL

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum

    sedih tgk bangunan kat HKL tuh. org yg tak sakit pon bole sakit

    ReplyDelete
  6. Sy tak pasan pun kat mane bangunan baru ni. Haritu baru je pegi tp terus g tmpt emergency. Heeeeee~

    ReplyDelete
  7. Akhir tahun lepas ada 2-3 kali jugak ke HKL Klinik Pakar Dermatologi kerana anak kena eczima. Kebiasaannya pesakit agak ramailah tp bayar Rm5 je kalau gi swasta beratus2lah kena bayar.

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Atuk

    Semuga kak uda bertambah sembuh..dah lama tak ke hospital besar kuala lumpur .

    ReplyDelete
  9. Salam Tuan Haji..
    Wah.. memang selesa nampaknya tu..

    nur dari ALL IN ONE

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Memberi Komen Pada Blog Atuk-phd® , Bersama² kita menuju kejayaan ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...