Monday, January 30, 2012

Hari Keluarga KJUDPM-Memori Penuh-2


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم
السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Alhamdulillah, Hari Keluarga Koperasi KJUDPM, semuanya berjalan lancar sepertimana yang dirancangkan.

Tapi satu yang kurang
sampai ajer kat Pantai Indah Resort

on sajer kamera.....'memori penuh'

rupa rupanya SD card dummies lappy termasuk dalam kamera
memory card kamera pula tertinggal di rumah
Subhanallah


Firman Allah SWT

Dan kamu tidak dapat menentukan kemahuan kamu (mengenai sesuatu pun) kecuali dengan cara yang diatur oleh Allah, Tuhan yang memelihara dan mentadbirkan seluruh alam.

(AT-Takwir : 29)


WASSALAM

10 comments:

  1. En.Atuk,

    Mmm...nak kata takde rezeki ke atau cuai tu. Hiks~

    Perihal limau. Sy tertunggu-tunggu En.Atuk buka pintu peti ais sy. Hehehehe!

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum atuk...dah x ada rezeki nak ambil gambar la nak buat mcm mana kan redha jer la...:)

    ReplyDelete
  3. salam
    takde maknanya kamera tanpa memori kad hehe

    ReplyDelete
  4. Salam

    Cerita jelah Atuk!

    Tapi kdg2 tak de mood bila nak cerita bila tak ambek gambar!

    ReplyDelete
  5. salam THR,

    Sabarlah haji..
    pengalaman terindah tu...?
    semuga pisang tak berbuah dua kali lagi...Lain2 kecuaian kita...bila nak guna, bateri belum cas atau dah separuh nafas..maka bersedialah degn segala kemungkinan ...

    Tentu bestkan...apa gamaknya lucky draw family atok dapat? ceciter..

    ReplyDelete
  6. Assalamu'alaikum wbt THR

    Actually, kita masih boleh snap 1-2 gambar guna memory kamera. Keluarkan memory card dan snap gambar tanpa memery card. Bisa dong.

    ReplyDelete
  7. Salam cik rozali

    Minta dengan kawan2 yang ada ambik gambo tu heheh

    ReplyDelete
  8. Saya pun pernah gak..tapi kes bawa kamera tanpa bateri sebab tengah cas.. lupa nak masukkan balik... sabar je la...

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Memberi Komen Pada Blog Atuk-phd® , Bersama² kita menuju kejayaan ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...