Tuesday, July 24, 2012

Pha-Pha Garden Taman Melawati


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم
السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Cadangan asal nak berbuka puasa disini, tapi macam tergesa-gesa ajer.

Jadi sebelum Ramadhan, pada hari khamis minggu lepas, bawa keluarga makan di Pha-Pha Garden Seafood, Taman Melawati.

Di kedai ini telah ada iklan untuk tempahan berbuka puasa. Bolehlah hubungi nombor telefon ini 03-41076766 atau 019-2709490

Kawasan kedainya selesa dan bersih






Meja kami, sebelah dengan kolam ikan

Air buah RM4.50

Udang goreng tepung RM13.00

Goreng kakngkung RM4.00

Siakap tiga rasa RM32.00

Tom Yam Sea Food RM15.50


HADIS MENGENAI WANITA

Apabila seorang perempuan melahirkan anak,keluarlah diadari dosa-dosaseperti keadaan ibunya melahirkannya

WASSALAM

23 comments:

  1. tu dia iahhh...berderet air...saya kalau keluar makan ramai2 mcm tu,terus oder dalam jag hehe...

    ReplyDelete
  2. Menyelerakan...not bad kedai nie..:-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Gieyana

      boleh tahan juga
      Gieyana pernah ke sana ke...

      Delete
  3. Makan kat sini memang sedap atuk, parking pon senang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam DD

      saya baru pertama kali cuba di sini

      Delete
  4. masa cm dok setapak dulu,,,pernah jugak makan kt sini,,selalu jugakk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam CM

      saya yg dekat situ pun ini baru pertama kali...

      Delete
  5. assalamualaikum atuk....sedap jer tengok menu tu pagi2 dah terliur tengok...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Mama

      maaf mama....

      Delete
  6. atuk ni rajin bawak kuarge makan kat luar..untung la anak dan isteri.....heheh...

    doakan saya mudah melahirkan anak nanti ye..mekasih..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Diana

      alaaaa...sekali seorang jer
      bila hari jadi anak2

      Delete
  7. salam atuk... liza suka bukak posa kat ghomah je.. ahli ramai kuat makan pulak tu. save bajet.. yg iyenye ada baby 3 tahun, payoh nk bawok keluor makan. mcm2 pe'el. tak tau le ujung2 posa nanti.. teghingin kot nk keluor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Liza

      saya pun masa anak2 kecil dulu tak pernah makan kat luar

      Delete
  8. Assalamualaikum ATUK..

    Lebih kurang jer dgn keluarga saya kalau mkan diluar inilah menu2 yg kami pilih...nak juga berkunjung kesinilah nnt....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Eye

      disini parkir pun senang

      Delete
  9. Waduh! Kebetulan, sy tatap gamba2 nie waktu pagi. Arghh!

    ReplyDelete
  10. Salam Atuk :)

    menarik kedai dia..

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum atuk...
    lama tak berkunjung singgah d sini..masa dan mood tidak mengizinkan.. T_T
    atuk sihat? selamat menunaikan ibadah puasa...

    telan air liur jap tengok tom yam tu.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Lyza

      sesekali lyza berkunjung pun dah bagus untuk atuk

      Delete
  12. assalamualaikum atuk
    apa khabar Atuk?
    ya Allah budaya vandalisme habis umbang public phone...

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Memberi Komen Pada Blog Atuk-phd® , Bersama² kita menuju kejayaan ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...