Friday, September 7, 2012

8/9/2012 - Sabtu - Hantar Kak Uda Daftar di UiTM Shah Alam


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم
السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Pukul 7.15 pagi Sabtu lepas hantar Kak Uda daftar di UiTM, Shah Alam.


 ingatkan datang awal tak ramai orang
rupa-rupanya ramai orang yang datang lebih awal lagi

 tempat parkir yang lapang

 naik bas antara tempat parkir dengan asrama

 saya puji pengurusan mereka
kerana ibubapa tidak menunggu lama untuk pendaftaran

 kakak-kakak pemberi semagat

Insyaallah, tiga tahun disini

Doa Penerang Hati


WASSALAM

14 comments:

  1. Tahniah 'Kak Uda', teruskan perjuangan, moga terus cemerlang.

    ReplyDelete
  2. Dah selamat mendaftar ya! Anak saya esok, sebab dia diserap dari program asasi UiTM. Jadi, tak perlu lalui minggu orientasi -Destini Siswa lagi.

    Selamat belajar buat anak Tuan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam ckLah

      Alhamdulillah
      selamat la tak kena minggu orientasi...anak saya kata tak cukup tudur...ada aje programnya....

      moga Allah permudahkan anak puan untuk menuju kecemerlangan

      Delete
  3. Amboi, comelnya Kak Uda. Heee! Good luck to you!

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Atuk..
    Moga Kak Uda cemerlang di UiTM :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam DZ

      amin
      terima kasih

      Delete
  5. assalamualaikum atuk
    tahniah kak uda
    dan untuk atuk juga
    bagus tu pengurusan pendaftran yang baik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Ummu

      Alhamdulillah
      syabas UiTM

      Delete
  6. As-Salam atuk,

    wah Tahniah kepada "Kak Uda" dari Auntie Uda...(saya dipanggil dgn gelaran Uda juga dikalangan kaum keluarga)
    dapat duduk kolej mana? dan buat kursus apa? nanti pesan dgn anak, kalau jumpa saya di sana tegurlah, sebab saya tak cam bila dah ramai-ramai students tu ...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Kak Azzah

      Alhamdulillah

      kalau macam tu...boleh lah Kak Uda kenal Auntie Uda
      haraf2 kita berjumpa nanti

      (Kolej Melati)

      Delete
  7. Salam atuk phd..

    Tahniah kak uda, cousin saya pun mendaftar di uitm shah alam hari ni..moga berjaya dengan sukses untuk k.uda..

    =)

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum atuk....alhamdullilah selamat belajar kembali yer...:)

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Memberi Komen Pada Blog Atuk-phd® , Bersama² kita menuju kejayaan ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...