Monday, September 24, 2012

Perjumpaan Blogger Luah Fikiran ke 2 - Terima kasih Dato' LF


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم
السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Pertemuan blogger Luah Fikiran (cadangan saya) kali ke 2, di Musallah Ehsan, jalan 3/6F, Bandar Baru Bangi. Di rumah Dato' Abdullah atau nama glamournya Dato' LF, tuan punya blog LuahFikiran.....Mari Kita. Pada 23 September 2012 (Ahad)

Terima kasih banyak-banyak Dato' LF
sebagai tuan rumah

Syukran Datin...
Sudi menerima kami sebagai tetamu
Moga Allah kurniakan kesejahteraan kepada Dato' dan Datin
agar dapat menjalani ibadah dengan sempurna

 kemudahan semua lengkap

 kawasan yang lapang

menenangkan fikiran, dikelilingi dengan kehijauan


Dari Abu Hurairah Radliyallaahu ‘anhu bahwa Rasulullah SAW. bersabda: 
“Barangsiapa ingin dilapangkan rezekinya dan dipanjangkan umurnya, hendaknya ia menghubungkan tali kekerabatan.” 

Riwayat Bukhari.



Sahabat yang beriman ibarat mentari yang menyinar. Sahabat yang setia bagai
pewangi yang mengharumkan. Sahabat sejati menjadi pendorong impian. Sahabat berhati mulia membawa kita ke jalan Allah.


WASSALAM

35 comments:

  1. Assalammualaikum atuk.

    nampak meriah pertemuan itu.semoga ikatan yg terjalin kekal sampai bila2.

    ReplyDelete
  2. Waalaikumusalam Mamy

    lain kali boleh join sekali

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Salam Zuan

      Dato' LF amat2 mengalu-alukan

      Delete
  4. Salam,
    Kita sama2 menjayakannya. Sama2 juga kita menerima ganjaranNYA, insyaAllah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Dato' LF

      Insyaallah

      #yg lebih usaha akan menerima lebih ganjaranya...amin

      Delete
  5. fuh memang meriah
    sayang x dpt joint ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ieda

      Insyaallah
      lain kali boleh turun KL

      Delete
  6. Salam atuk..

    Rugi saya tak dpt hadir kali ni..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam DZ

      tak pa...keluarga diutamakan dulu
      Insyaallah
      ketemu dilain kali

      Delete
  7. Salam,
    beruntung dapat join..
    boleh kenal atuk dengan lebih dekat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam SRM

      Alhamduliullah
      Insyaallah...jumpa lain kali

      ps: saya tak boleh nak follow....ada cara ke..

      Delete
    2. boleh follow kan? just klik je follow.. :)

      Delete
  8. Kita dah jumpa tapi tak sempat nak beramah mesra...segan saya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Jun

      Insyaallah
      kali kedua nanti tak segan lagi

      saya ni pemalu...he he

      Delete
  9. Alhamdulillah dapat turt serta semalam.. semoga ukhwah yang terjalin berpanjangan hendaknya.. insyaALLAH..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Hanis

      maaf saya tak beramah....
      saya pemalu orangnya...ha ha

      Delete
  10. setiap kali majlis ini di adakan az tak boleh join sebab ada majlis bertindih. ermmmmmm

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum Atuk..

    Waa meriah, Alhamdulillah menjalin ukhuwah, mungkin lain kali ummi dapat turut serta..hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Ummiross

      Alhamdulillah
      Insyaallah majlis ukhwah di masa akan datang

      Delete
  12. saya pun pergi perjumpaan blogger ini ...
    pertama kali ..
    dan segan ...
    kebanyakkan baru sahaja kenal ...
    tak perasan atuk hihi ..
    salam kenal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam EI

      Salam Kenal
      tenguk dlm senarai kedatangan tu...EI antara yg terawal....saya sampai lebih kurang 12.00tgh....
      Insyaallah kita bertegur sapa dilain kali

      terima kasih follow

      Delete
  13. Assalamualaikum atuk

    terima kasih sudi bersahabat dengan saya :)

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum.

    kali pertama menjejakkan kaki ke blog ini. gembira dapat bertemu tuan semalam walaupun hanya sekejap sahaja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Pak Ngah

      terima kasih
      saya pun turut gembira
      tapi segan saya, orang baru...
      kata Ayu 'orang yg ditunggu2'masa AL mendaftar tu hari

      Delete
  15. salam
    pastinya seronok bertemu rakan2 yg selama ni hanya kenal dialam maya ja kan....semoga ukhuwah yg terjalin berkekalan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Kamsiah

      Alhamdulillah
      seronok

      amin...Insyaallah

      Delete
  16. asslm atuk..

    alhamdulillah semoga ukhuwah bkekalan...

    #saya segan nak jumpa atuk plak...hihi..

    wslm..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Zura

      amin...Insyaallah

      #patutnya atuk yg segan kat Zura..kerana Zura orang lama dlm berblog ni....

      Delete
  17. Assalamualaikum ATUK...
    Seronok baca dan lihat2 gambar dlm N3 sahabat2 yg ada peluang menghadirkan diri dlm pertemuan ni...belum ada rezeki nak bertemu sahabat maya...Semoga Allah izinkan jika ada pertemuan yg akan dtg....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Eye

      Insyaallah
      dilain masa akan datang

      Delete
  18. Assalamualaikum atuk!

    insyaAllah next time kalau ada gathering lg sy nak join! seronok kenal kwn2 lain :)

    ReplyDelete
  19. assalamualaikum atuk... wah meriahnya seronok dpt berjumpa sesama blogger ni kan ikatan ukhuwah yg erat tu...:)

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Memberi Komen Pada Blog Atuk-phd® , Bersama² kita menuju kejayaan ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...