Monday, September 3, 2012

Majlis Sambutan Aidil Fitri Jabatan 2/3

 Pesedian Pagi Hari Majlis (30 Ogos 2012)


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم
السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة

Daripada pukul 8.00 pagi 
Bahagian penyedian menu telah memulakan menebar roti jala dan memasak kuah durian dan kari ayam.
Bahagian logistik mula mengangkat barang-barang daripada pejabat ke gerai.
Bahagian perhiasan gerai mula menghias gerai
Bahagian promosi memasang poster













Sudah bersedia untuk menerima pengunjung


Hadis Mengenai Wanita

Barang siapa yang mengembirakan anak perempuannya, darjatnya seumpama orang yang sentiasa menangis kerana takutkan Allah dan orang yang takutkan Allah akan diharamkan api neraka ke atas tubuhnya


WASSALAM

10 comments:

  1. wahh teruja tgk atuk begiu rajin
    alhamdulillah
    pasti juadah nya akan jadi sedap2 ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ieda

      buat2 rajin...depan bosss...he he

      Delete
  2. Atuk...yang kaler pink dan hijau dlm kuali tu roti jala jugak ke? Good ide afor rumah terbuka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Jun

      betul....tapi guna acuan botol 3 muncung

      boleh lihat kat sini
      http://atuk-phd.blogspot.com/2011/12/roti-jala.html

      Delete
  3. Replies
    1. Salam Zuan

      sesekali kena macam ni.....

      Delete
  4. Salam sejahtera,
    Hebat sungguh persediaannya.
    Nampak masing2 pro.
    Nak sikit...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Mama Ju

      masing2 nak mencuba...

      Delete
  5. gambar atas tu yang color2 roti jala ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Dkna Abza

      terima kasih sudi ziarah PHD

      betul....tapi guna acuan botol 3 muncung

      boleh lihat kat sini
      http://atuk-phd.blogspot.com/2011/12/roti-jala.html

      Delete

Terima Kasih Kerana Sudi Memberi Komen Pada Blog Atuk-phd® , Bersama² kita menuju kejayaan ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...