Wednesday, May 16, 2012

Ho Chi Minh 2012-5 - Kelly Hotel



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم
السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Kelly Hotel, 44 Thu Khoa Huan, Ho Chi Minh City, Vietnam
hotel tempat kami beradu selama 4 malam

30 minit dari air port 
100 miter ke Ben Thanh

 Lobby, menunggu untuk lawatan

 kasut senantiasa kilat


Ruang bilik yang selesa, kemas, moden




Ruang cafe yang cukup menarik
 Untuk breakfast sahaja

 Kena berhati hati, letak disebelah belah sahaja

 Pada mulanya saya tak perasan juga (tag tu saya zommkan)

 Breakfast dengan buah buahan sahaja setiap pagi

Untuk keterangan lanjut atau booking klik sini


Allah menyuruh supaya kita melihat setiap ciptaanNya. Seluruh ciptaan Allah amat sempurna dan cantik yang menyenangkan fikiran dan perasaan jika dilihat daripada sudut keimanan. Orang beriman semakin bertambah imannya setiap kali melihat kejadian alam yang memperlihatkan kelainan.

Firman Allah yang bermaksud:

“Kau tidak melihat sekali-kali pada ciptaan Tuhan yang Maha Pemurah, sesuatu yang tidak seimbang. Maka lihatlah berulang-ulang, adakah kamu lihat sesuatu yang tidak seimbang?”

(Surah al-Mulk, ayat 3)



WASSALAM

15 comments:

  1. Terang2 ada pork kat situ. :(

    ReplyDelete
  2. seronokkya gi sana..
    saya tak pernah sampai lagii..bila nak gi sana pun tak tau lagii..

    ReplyDelete
  3. beruntung berpeluang ke sana,.. mama baru pernah sekali naik flight p bandung tu pun masa bujang sbb x da komitmen lagi, la ni dok rumah je ler,... rindu rasanya nak enjoy2 ngan kawan2...

    ReplyDelete
  4. best jgk kt snaa..insyaAllah sy akn pegi bulan 9 ni..bole dptkan panduan tpt2 menarik nk pegi dr blog atuk ni..hehe

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum atuk....seronoknya dpt pergi ke sana ...:)

    ReplyDelete
  6. salam
    amboi seronoknya asyik bercuti ja...

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum Atuk..

    Tentu lena beradu di hotel tu Atuk,sebab siang dah keletihan berjalan2,hik!

    ReplyDelete
  8. oh bahayo eh kalo tersilap ambik lak...huhu

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum atuk : bab makan mmg susah sket klu pegi negara2 bukan islam ni.. kene hati2.. tak pon makan roti n megi jer.

    ReplyDelete
  10. kalau dah ada pork, yg lain2 tu ragu2 jgk nak telan,,,

    ReplyDelete
  11. info menarik ni atuk...sedang bercita2 nak kesana

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum....
    Syok tengok Atuk selalu mengembara....

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum..
    Jauh perjalanan, luas pandangan..tapi pandangan sebelah nyebelah tu yang tak lalu tu...huhuhu....

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum Atuk..

    Satu jer masaalah bila melancong ni. Makanan halal di hotel sgt terhadkan.

    Enjoy Atuk. :)

    ReplyDelete
  15. selesa nampaknyer penginapan disana

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Story terbaru blog kami...
    diy repair door trim kereta

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Memberi Komen Pada Blog Atuk-phd® , Bersama² kita menuju kejayaan ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...