Sunday, May 13, 2012

Kasut Pemberi Galakan Kepada Abang Cik



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيم
السّلا م عليکم ورحمةالله وبرکة


Insyaallah
Ammar akan menduduki SPM pada hujung tahun nanti
dia tahu yang dia diberi perhatian lebih pada tahun ini
jadi dia mengambil kesempatan minta itu ini

ini antara idamannya
Insyaallah
kegembiraannya mempermudahkan urusan untuk menuntut ilmu


Sebagai ibu bapa, hanya doa setiap lepas waktu solat mengiringgi kehidupan Ammar agar menjadi anak yang soleh, berjaya serta cemerlang di dunia dan di Akhirat.


Doa anak pandai belajar

" Maka Kami beri Sulaiman memahami hukum yang lebih tepat bagi masalah itu; dan masing-masing (daripada mereka berdua) Kami berikan hikmah kebijaksanaan dan ilmu (yang banyak); dan Kami tundukkan gunung-ganang dan burung-burung memuji Kami bersama-sama dengan Daud. Kami sememangnya berkuasa melakukan semua ini."  

Surah Anbiya ayat 79


WASSALAM

19 comments:

  1. Semoga berjaya dalam SPM nanti...sama lah saya - lewat petang baru sampai dari jengok anak juga...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Cikgu Sonata

      Amin

      tugas kita tiap2 minggu...jenguk mereka..

      Delete
  2. Salam Tuan Haji,
    Waaahh manja! Best jugak exam ni ya, dpt perhatian lebih. Semoga berjaya ya Ammar!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Hjh Yong

      manja masa nak exam ajer...he he

      Amin

      Delete
  3. salam
    anak kedua saya jugak akan menduduki STPM th ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Kamsiah

      saya doakan agar dia berjaya dgn cemerlang

      Amin

      Delete
  4. assalamualaikum atuk : mau ratus gak kan kasut tuh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Afeezz

      he he....dekat dua

      Delete
  5. Moga menjadi motivasi buat Ammar,anak2 ummi berdua tu pun suka beli kasut kat Al Ikhsan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Ummiross

      tolong orang kita....

      Delete
  6. nama anak saya pun ammar juga..anak kedua..muhammad ammar..:)

    semoga ammar atuk ni berjaya dan dapat belajar dengan fokus dan rajin..insyaallah

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Rlza

      sama la nama anak kita

      amin...Insyaallah

      Delete
  7. assalamualaikum atuk...semoga d'permudahkan buat Ammar bila mengambil peperiksaan nanti...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Mama

      Insyaallah
      Amin

      Delete
  8. Untung Abang Cik...semoga pemberian ini membuatkan Abg Cik lebih bersemangat utk terus berusaha..Selamat Berjaya...

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum. Atuk..

    Kepada Ammar, maklong doakan Ammar berjaya dalam SPM nanti.

    ReplyDelete

Terima Kasih Kerana Sudi Memberi Komen Pada Blog Atuk-phd® , Bersama² kita menuju kejayaan ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...